2010. szeptember 1., szerda

Lassan beáll az új életem:) Lassan jut időm egy egy táskát is kiötleni. Úgy nézem a boltocska jó lesz. Bár nem tettem magasra a mércét. Sok javítást hoznak. Úgy látszik erre van igény. Mindegy:) valamiből élni is kell:)

8 megjegyzés:

  1. A gomberdősek is csodásak,de a pöttyös virágos a legjobb!Legalábbis nekem:)
    Nem tudom mikor járunk arra felé,majd meglepik leszünk:))
    Örülök,hogy jól indult a bolt,a továbbiakban is így legyen,sőt egyre jobb!

    VálaszTörlés
  2. A pöttyös nekem is a kedvenc:) Készül a piros is:)Szeretem a meglepit:)

    VálaszTörlés
  3. Ezek a táskák csúcs szuperek!
    A boltocskának pedig hagyj időt!
    Ami a legfontosabb, hogy ne szegje kedved, ha a kezdeti újdonság elmúltával kicsit visszaesik az érdeklődés, teljesen természetes, ilyenkor kell ügyesnek lenni, és hirdetni, hirdetni, vagy egyéb olyan vevőcsalogató dolgokat kitalálni, ami miatt továbbra is sokan odajárnak!
    Hajrá!
    A táskákat is árulod a boltban?

    VálaszTörlés
  4. Mindenképp türelmes leszek. Szeretném megtartani ezt az üzletet:) nincs lazítás munkaidőben. Ha épp nincs senki akkor varrok. Igen a táskáimat is árusítom az üzletben. Először azt gondoltam senkinek sem kell majd. Ennek ellenére elég jól kifogyott a készlet:) Mondjuk nem volt 50 darab :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok és sok sikert kívánok az üzlethez!

    VálaszTörlés
  6. Hű, de nagyon szépek. Úgy látom ötletelésből nincs hiány nálad. :) A javítgatás számomra nem szeretem munka. Azt nem tudnám csinálni. Nem is értik a kedves kolléganőim miért, sőt meg is sértődnek a visszautasításért. :)

    VálaszTörlés
  7. A javítgatás nálam sem vezeti a toplistát:) De nagyon sok munkát ad. Egyenlőre úgy érzem el kell ezt is vállalnom. Persze készült ez mellett új ruha is:) Nem is rosszul. Miközben javítok jár az agyam. De sajna tizedét nem tudtam megvalósítani. De igyekszem:)))))

    VálaszTörlés