2010. október 9., szombat

Lopott percek:)

Már nagyon szenvedtem attól hogy szinte semmi kedvemre valót nem készítettem. Ügyes kezű Zsuzsi :) hozott nekem mutatóba egy tököt, a képen a kicsi, meg egy libust. Hát gyorsan anyukámmal tök készítésbe fogtunk:) Szaszámnak nagyon tetszik. Hétfőn is lopunk magunknak egy kis időt és boszit, meg fekete macskát fogunk készíteni. Dekor lesz belőle a boltba, és ide haza. Egyik sem saját kútfőből való, minta alapján készül.

4 megjegyzés:

  1. Szépek ezek a tökök? Honnan valók a szabásminták.
    Tetszik a liba is, régen szerepel a terveimben egynek az elkészítése.

    VálaszTörlés
  2. A tököknek nincs mintája. 16db cikkből áll ami olyan mint a nagykifli a két csücskénél 1-1 cm egyenesre levágva. Először a nagyobb íveknél varrtam össze két két darabot , aztán kifordítva a kisebbik íveket. Igy áll össze a tök. Kitömtem és az alján levő lyukat egy nagyobb méretű jojóval fedtem le. A kacs 4db lefelé ívesen szélesedő hát nem éppen téglalap:) valami olyasmi. Lerajzolom és beszkennelem Jó? A nyuszi minta a husvéti praktika könyvben van. Ha szeretnéd azt is feltötöm.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, hogy feltöltöd őket, így még novemberig elkészülnek. Nyuszikat márciusban varrtam, ha Tilda nyusziról van szó. Üdv A

    VálaszTörlés
  4. Díjazom a szép munkáidat, főleg a lepkés táskákat. nézz be hozzám vár egy díj.

    VálaszTörlés