2010. június 9., szerda

Behavazva.

Elmaradtam kicsit mindennel. Az egész hetem a menj ide-oda címszó jellemzi. Kórház, temetés, ami a rosszabbik, készülődés a ballagásra , horgászvizsga, és a mami csoportomat sem hagyhatom cserben.Focizni fog menni a pici, rohanni felvételire (szerencsére megfelelt). Horgászvizsga a nagyfiamnak, mert kinőttük a gyerek engedélyt, és egy ifinek ugye vizsgázni is kell.De főzz moss takarits.  Fáradt és nyügi vagyok. Azért két út között egy egy megállóban :) horgoltam. És varrtam magamnak egy ruhát a fiam ballagására. Na nem azért mert oda uj ruha kell. Hanem mert mindent kihíztam. Teljesen el vagyok kenődve miatta. Semmi nem jön rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy fogyózom. Február óta , amiota itthon vagyok nem is figyeltem annyira, mer a gumis nadrág nem szorít. De a gomboson nem ér be a dereka. Már amelyik feljön rám.

Elefánt méretű lettem. Ez van. És még nincs vége a hétnek:)

3 megjegyzés:

  1. A kilók jönnek , mennek. Ne aggódj miattuk!! Minden falatnál mondd azt: ha ezt megeszem, a súlyom ideális lesz, jól fogom magam érezni a bőrömben :)
    Én úgy nőttem fel, hogy senki nem mondta: elromlik a fogad,meghízol,kipattog a bőröd... nekem azt mondták: ettől leszel szép, és boldog. Akármit ehetek,nem hízom, fogyok, nem romlika fogam, a bőröm is szép , és jól érzem magam! Az agy irányít!! Az vagy aminek hiszed magad!

    Na de nem is ezért jöttem, hanem azért, hogy megdícsérjem a virágokat :) A rózsaszín a kedvencem, olyan kis vidám, és ott mosolyog a kis golyó a közepén :)
    Nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek a horgolásaid!A többi dologhoz pedig kitartást,semmi sem tart örökké:)

    VálaszTörlés
  3. Timel:) Lelket öntenek belém a soraid:)
    Monaline:) fogyózom :) de úgy néz ki a kilóim örökké tartanak:)

    VálaszTörlés