2010. szeptember 22., szerda

Rékám alkot:)

Rékuci lányzóm amíg gimnazista volt sokat füzögetett gyöngyöt. Aztán szünet. Most újra kezdte csak kicsit más színekkel és stílusban. A fülikről nem sikerült valami jó fotókat készíteni. Holnap ujra próbálom.

2010. szeptember 18., szombat

Lombos fedeles XXL

Megrendelésre készítettem ezt hatalmas táskát egy két kisgyermekes anyukának. Ebbe belefér sok pelus:)

2010. szeptember 15., szerda

Csere-bere

Elkészült Mannka cserebere szettje. Kérésére keskenyebbre vettem a fazont:I

2010. szeptember 7., kedd

Varrógép.

Egy nénike jött hozzám vásárolni, s mivel a nénikék szeretnek beszélgetni egy ideig nálam is maradt:) Kiderült van egy jó öreg orosz varrógépe amit talán egyszer vett ki a dobozából, megnézni. Eladná:) nem akarom esetleg megnézni:) Nem akartam udvariatlan lenni, gondoltam ennyi időt nyugodtan szánhatok rá. Elmentem megnézni. Ősöreg, tejesen fémalkatrészes monstrum, ami kb 100 kiló, és láss csodát:) gyönyörűen lehet dolgozni vele. A világon minden talp amit én használok, hímezni lehet vele, az eredeti ikertűk is megvoltak hozzá. Stoppolótalp meg egyéb finomságok. Sok sok réteg anyagot átvarr. Mi kell még:) Úgyhogy lett egy ősi gépem tökéletes állapotban ötezerért:) Nem mintha a Berninám sokkal újabb lenne:)

Azért táska is készült a javítgatás mellett:)

Mannka:)

Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Mannka boltját.A történet úgy kezdődött hogy Mannka megkeresett nincs-e kedvem csereberélni vele::) Szeretne egy kék pöttyös táskát. Szétnéztem a boltjában, gondoltam egy jópofa bögre jól jönne a családommak. Irtam pár rájuk  jellemző dolgot . Mannka csodát csinált belőle:) Már két darab kész van :) A kisfiamé Szaszáé, és a vőmé Istié:)

2010. szeptember 1., szerda

Lassan beáll az új életem:) Lassan jut időm egy egy táskát is kiötleni. Úgy nézem a boltocska jó lesz. Bár nem tettem magasra a mércét. Sok javítást hoznak. Úgy látszik erre van igény. Mindegy:) valamiből élni is kell:)