2010. augusztus 26., csütörtök

Csak úgy képek nélkül.

Kinyitottam a kis boltocskámat. Egyenlőre szerény készlettel, de nagy lelkesedéssel. Ma elfelejtettem elvinni a fényképező gépet, ezért csak később tudok képeket mutatni a még nem teljesen kész  üzletről. Az egyik sarokban van a műhelyféle valami:) világos, az ablak mellet olyan pont jó. Bár sok mindenem még dobozokban lapul. A piros szín ami dominál a berendezésnél. Hát nem éppen erre gondoltam, de ajándék berendezésnek ne nézd a fogát. Később átfestem:) Szeretek lent lenni. Nyugalom van. Sokkal több időm jut a varrásra mint itthon. Magam is meglepődtem hogy két nadrágot és egy felsőt megvarrtam magamnak teljesen nyugisan egy napon. pedig mellette azért voltak vásárlóim is. Olyan ez most nekem mint gyerekkoromban a bunki:) a bodzásban. Holnap képekben is:)

2010. augusztus 14., szombat

Haladunk.

Úgy néz ki lassan de biztosan haladunk:) Még elég puritán az állapot, de szeretném megmutatni jelenleg hogy állunk. Persze az anyagok nem igy lesznek össze-vissza csak ma erre futotta az időből. Meg persze dekor is lesz:) Lassan de biztosan:)

2010. augusztus 6., péntek

Türkiz nyaklánc:)

Ildibabával csereberéltünk:) Készített nekem egy csodaszép türkiz nyakláncot. Illetve a lányomnak:) És kaptam egy kedves meglepetést is. Pillangós türkiz bogyós mobil ékszert: Amit szívesen megtartottam volna , de a csajszim egy pillanat alatt elkobozta:)Arról is készítek fotót mihelyt feltöltődtek az elemek. Érdemes bekukkantani IDE :). Cserébe a mesés pille táska, és egy meglepi szütyőke csuklópánttal  utazott Ildikóhoz. Remélem nekd is tetszeni fog Ildikó:)

2010. augusztus 5., csütörtök

Bolondos smile tatyó:)

Kísérletezgetek. A kamasz fiam , és unokahúgom kérésére:)

2010. augusztus 3., kedd

Csigusz mégegyszer:)

Kicsit alakítottam az eredeti mintámon. A talprészt megerősítettem, és a táska külső oldalaira tettem gumírozott zsebet.

2010. augusztus 2., hétfő

2010. augusztus 1., vasárnap

Botika nacija:)

Kedves megrendelőmtől Csillától kaptam képeket kisfiáról Botikáról, akinek gyönyörű  a mosolya:), azokban a nadrágokban amiket én készítettem neki. Jó érzés látni hogy viselik a két kezem munkáját. És ami még jó:) Eltalálni a méretet a távolból:) Köszönöm Csilla.